Cele mai noi oferte de munca din strainatate cu salariu foarte bun si contracte de munca legale! Avem nevoie urgent de personal cu varsta intre 18- 58 de ani pentru ambalat si etichetat la fabrica cafea in Germania ,orasele Hamburg si Frankfurt. Se lucreaza pe un singur schimb ,salariul este de 1600 – 1800euro/net . Angajatorul ofera cazare si mancare sau bani pentru mancare in fiecare zi lucratoare si transport organizat. Oferta valabila pentru femei,barbati si cupluri pana in 58 de ani.

Detalii:

  • se lucreaza in Hamburg si Frankfurt
  • cazarea si hrana este asigurata de angajator
  • se lucreaza cu contract de munca
  • program de lucru flexibil, 5 zile pe saptamana 8/10 ore pe zi
  • posibilitate de a efectua ore suplimentare platite suplimentar

Persoanele interesate de oferta noastra, ne pot contacta pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon +40 746 692 857 ,+40 728 513 959 sau +40 758 698 989 sau +40 754 765 149 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe ro.jooble.org pentru promovare

Ambalat/etichetat cafea Germania 1600-1800€/luna