Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Firma angajează muncitori calificați și necalificați pentru a lucra in domeniul hotelier(soferi, paznici, receptioner, barman, ospatar, bucatar, cameriste, spalator de vase, ingrijitor spatii verzi, parcangiu, personal de intretinere. Nu este necesara cunoasterea limbii si nici experienta profesionala. Se ofera cazare si transport. Salariul oferit este cuprins intre 3700 si 5400 CHF. Aveti nevoie de un cont bancar pentru salarizare.

Detalii:

  • Salariul net / lună: 3700 euro
  • Se accepta femei , barbati si cupluri;
    Cazarea este asigurata de catre angajator;
  • Beneficiati de transport.
  • Nu se cere experienta;

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon 0041 44 586 54 35 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • – va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • – apelati angajatorul mai tarziu
  • – lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe jobzz.ro pentru promovare

Angajam personal domeniul hotelier și paznici Elvetia 3700€