AUTO MAX VĂ OFERĂ SERVICII DE CURĂȚARE / DEBLOCARE FILTRU DE PARTICULE (DPF) / CATALIZATOARE CU APĂRAT PROFESIONAL ȘI DEDICAT!
Filtrul de particule Diesel reprezintă o componentă suplimentară în sistemul de evacuare a gazelor de ardere, componenta în care are loc captarea și depozitarea particulelor de funingine nocive rezultate din procesul de combustie specific motoarelor Diesel. Filtrul captează practic toate particulele de funingine din gazele evacuate.

Datorită procesului de reținere a particulelor, după un anumit număr de kilometri filtrul trebuie regenerat. Regenerarea filtrului înseamnă arderea particulelor stocate în filtru. Dacă regenerarea filtrului nu se produce într-un anumit interval de kilometri, cantitatea de particule poate depăși un prag critic care atrage după sine imposibilitatea regenerării și înfundarea acestuia.

Alte cauze care duc la înfundarea filtrului de particule ar putea fi: turbosuflantă defectă, supapă EGR blocată, sistem injecție defect, folosirea unui ulei de motor neconform, folosirea unu carburant de o calitate îndoielnică, senzori de temperatură și presiune diferențială defecți sau condusul preponderent în mediul urban.

Un filtru de particule înfundat poate genera o serie de probleme cum ar fi: limitarea sistemului de injecție, ceea ce duce la scăderea puterii și defectare sistemului turbo din cauza contrapresiunii pe care o poate face pe galeria de evacuare.

Tot procesul de curățare (spălare și uscare) se realizează cu ajutorul unei singure mașini;
Curățarea unui filtru DPF poate dură numai 2 ore
Asigură o calitate a curățării față de starea produsului nou original 99%;
Oferă rezultate verificabile realizând un test de presiune înainte și după procesul de curățare; acest lucru oferă instantaneu un diagnostic al stării filtrului și al calității procesului de curățare
Curățarea filtrelor se face ușor și este complet automată;
Economisiți timp și bani;
Echipamentul este dotat cu filtre speciale pentru filtrarea aerului și cu un sistem special de spălare cu recircularea soluției, fără a avea conexiuni externe;
PREȚURILE SUNT ÎN FUNCȚIE DE CAPACITATEA CILINDRICĂ AL MOTORULUI!
0 -1799 / 350 lei
1799-2499 / 450 lei
2499-3499 / 550 lei
3499-9999 / 750 lei

Programări la numarul de telefon 0756984951

Curațare filtru de particule!