Servicii complete de înmatriculare auto

  • Transcrieri, radieri, numere provizorii.
  • RCA (România/Bulgaria)
  • CASCO
  • Malpraxis
  • Asigurări locuințe, totul la cele mai avantajoase prețuri!!!
  • Consiliere gratuită, suport tehnic telefonic non-stop.
  • Contracte cu service-uri și reprezentate auto din Constanța,automobile la schimb pe perioadă reparației daunei automobilului Dvs.

Colaborăm cu absolut toate firmele de asigurări din țara și străinătate!
Putem obține inclusiv duplicatele actelor auto furate, pierdute sau deteriorate după cum urmează:Obținere duplicat carte de identitate vehicul (CIV)

Pentru cartea de identitate a vehiculului, duplicatul se eliberează de către Registrul Auto Român, însă în procesul de emitere a duplicatului mai sunt implicate și alte instituții ale statului (Serviciul de Înmatriculări, Administrația Locală, Monitorul Oficial).

Noi asigurăm preluarea documentelor din partea dumneavoastră, pregătirea documentației necesare obținerii duplicatului, achitarea tuturor taxelor aferente obținerii acestuia, reprezentarea în relația cu fiecare dintre instituțiile implicate în proces și predarea duplicatul solicitat.

Obținere duplicat talon
Pentru obținerea duplicatului de talon, pe care îl eliberează Serviciul de Înmatriculări, pachetul nostru de servicii cuprinde întocmirea documentației necesare obținerii acestuia, plată taxelor aferente solicitării duplicatului, depunerea și ridicarea dosarului la Serviciul Înmatriculări, precum și predarea către dumneavoastră a duplicatului.

Obținere dublură plăcute numere
Dublura plăcuței cu numărul de înmatriculare se obține de la Serviciul de Înmatriculări, iar oferta noastră cuprinde depunerea dosarului și ridicarea plăcuței (plăcutelor), precum și predarea acesteia către dumneavoastră.

Pentru detalii suplimentare și oferte de preț apelați 0761.591.099 sau 0743.335.870.

Înmatriculări auto, asigurări RCA/CASCO !