Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Se cauta personal, femei, barbati sau cupluri, disponibili pentru plecare imediata, pentru a lucra in domeniu Hotelier in Hamburg, Dusseldorf, Frankfurt pe main, Dortmund, Koln, Hannover si Lubeck. Oferta salarială este în funcție de Hotelul in care veți lucra, unde se lucrează în tura de dimineață sau după amiaza. Cazarea este asigurata contra cost cu toate utilitatile incluse. Nu este necesara experiență în curățenie de oarece veti urma un scurt antrenament de 3 zile maxim (antrenamentul nu se plătește) pentru a invata tot ce este necesar pentru curățarea camerelor.

Detalii:

  • Oferta salarială este in functie de Hotel : -prețul pe cameră este între 3.50€-7.00€ pe cameră în funcție de Hotelul in care veți lucra ,unde se lucrează în tura de dimineață sau după amiaza.
  • Program de lucru: min. 6 ore/zi, 5-6 zile din 7
  • Cazarea este asigurata contra cost cu toate utilitatile incluse.
  • Nu este necesara experiență în curățenie de oarece veti urma un scurt antrenament de 3 zile maxim (antrenamentul nu se plătește) pentru a invata tot ce este necesar pentru curățarea camerelor.
  • Asistenta pentru intocmirea documentelor necesare pe teritoriul Germaniei – adresa -obtinere numar identificare -cont bancar -asigurare medicala –

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon +4915213256780, 0734719950 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Locuri de muncă in domeniul Hotelier Germania 2 600 €