Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!
Se cauta personal necalificat pentru fabrica de napolitane in Norvegia. Program 8 ore zi, de luni pana vineri. Se pot face ore suplimentare, opțional, plătite separat. Cazarea este asigurată, în condiții curate, individuale. Contract de muncă nedeterminat, Norvegian. Salariul oferit este de 3200 euro(echivalent) si poate creste in functie de postul ocupat si disponibilitatea de a presta ore suplimentare.

Detalii:

  • programul este de 8 ore pe zi de luni pana vineri
  • pentru marirea salariul se ofera posibilitatea de a efectua ore suplimentare
  • cazarea este asigurata cu toate conditiile
  • se lucreaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata
  • salariul oferit porneste de la 3200 euro net pe luna

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon 0045 9245 7904 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie. Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe jobzz.ro pentru promovare

Locuri de munca in fabrica de napolitane Norvegia 3200€