Locuri de munca disponibile in spalatorie de materiale textile (haine si nu numai). Modul de lucru este unul obisnuit, fara norma si fara prea mult efort fizic, se lucreaza la banda la sortat materialele textile. Programul de lucru fiind de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00 (8 ore) cu pauza de la 12:30 la 13:00. Se ofera Transport cu autocarul, care se retrage din prima luna de salarizare (120 euro). Se ofera cazare in apartamente de 2 camere respectiv 2 persoane pe camera (baie si bucatarie la comun), cazarea este gratuita si se platesc lunar doar utilitatile(150-300 euro) in functie de consum , aceste cheltuieli se impart in mod egal la 4 persoane. Salariul este de 1944 euro pe luna cu posibilitate de a efectua ore suplimentare

Detalii:

  • Se ofera Transport cu autocarul, care se retrage din prima luna de salarizare (120 euro) cu autocarul din Romania (Sibiu) catre Austria (Graz) cu ruta Sibiu Autogara centrala – Alba Iulia – Deva – Arad – Ungaria – Austria(Graz).
  • Se ofera cazare in apartamente de 2 camere respectiv 2 persoane pe camera (baie si bucatarie la comun), cazarea este gratuita si se platesc lunar doar utilitatile(150-300 euro) in functie de consum , aceste cheltuieli se impart in mod egal la 4 persoane.
  • Se ofera banii in avans maxim 300 de euro pentru nevoi personale (mancare,etc) care se retrag din prima luna de salarizare.
  • Se ofera 1944 euro Lunar Net banii pe care ii primiti in mana din care se vor retrage transportul 120 euro + utilitatile de la cazare + banii pe care ii luatii in prumut pentru nevoi personale.
  • Calcul salarizare ( 1944 euro) 8 ore pe zi x 8,10 euro/ora = 64.8 euro/zi x 30 de zile = 1944 euro,exista posibilitatea de ore suplimentare doar Sambata si Duminica unde se plateste la finalul zilei(la negru) si se lucra respectiv 10 ore/zi x 16.20 euro (dublu) x 10 ore = 162 euro (banii care nu sunt specificati niciunde)care se primesc Cash la finalul zilei.(mentionez ca zilele de Sambata si Duminica sunt optionale deci nu sunt obligatorii).-Data plecarii este fix stabilita in data de 17 Martie 2024 si nu poate fi amanata, mentionez ca insotesc grupul la plecare si ma aflu in permanenta cu voi , atat la cazare (unde locuiesc si eu) cat si la locul de munca.
  • Acte necesare ( fiecare trebuie sa aibe dosarul gata la data plecarii , iar cand ne intalnim la autocar sa mi le predea in dosar in original sau copie legalizata): Copie de Buletin (carte de identitate) legalizata la Notar – stampila conform cu originalul, adeverinta de la medicul de familie apt fizic si psihic de munca in strainatate( atentie sa fie specificat pe adeverina „in strainatate”) in original, contract de munca in original (contractul se ridica de la ITM)

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon 0790210381 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Locuri de munca in spalatorie de materiale textile Austria 2000€

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *