Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Angajari de muncitori calificati și necalificati pentru a lucra pe diferite posturi in fabrici sau depozite in Germania. Disponibilitatea de munca este imediata, iar salariile pot creste lunar in functie de performantele salariatului. Nu se percep comisioane sau taxe. Salariul este cuprins intre 1300– 2400 €. Transportul catre destinatie (Germania), dar si cazarea este asigurata de catre firma contra cost.

Detalii:

  • Salariul net / luna: 1.600 – 2.500 €
  • Se asigură contra cost transport si cazare in Germania.
  • Asigurare legală de sănătate
  • Sporuri salariale pentru orele muncite noaptea și duminica
  • Beneficiati de 24 zile de concediu plătit

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon 0792446942 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • – va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • – apelati angajatorul mai tarziu
  • – lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Muncitori necalificati pentru fabrici/depozite Germania 1300 – 2400 €