Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Cautam personal necalificat (barbati,femei si cupluri) pentru depozit de îmbrăcăminte in Irlanda. Se lucreaza 8 ore pe zi, program de lucru de luni pana vineri. Salariul este de 3800 euro net pe luna. Se ofera cazare si transport. Plata salariului se face săptămânal, în cont bancar. Nu este necesara experienta in domeniu dar constituie un avantaj. Fără experiență necesară, se acceptă bărbați, femei și cupluri. Pentru orice informație suplimentara, nu ezitați sa ne contactați!

Se ofera:

  • Contract de munca direct cu angajatorul, pe o perioada nedeterminata
  • Salariu atractiv in functie de experienta
  • Contract de munca Irlandez ,semnat pe perioada nedeterminată
  • Se lucreaza 8 ore pe zi, de luni pana vineri
  • Plata salariului se face săptămânal, în cont bancar
  • Suport la intocmirea documentelor necesare pentru a lucra in Irlanda

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon 0035312544175 sau sa trimiteți mesaj prin intermediul aplicație whatsapp la numărul 00420 7734 58 721 (doar de luni pana vineri în intervalul 12:00-22:00, iar în weekend între orele 14:00 – 22:00.) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Personal calificat/necalificat pentru fabrica de haine Irlanda 3500€