Plecari dupa sarbatori! Locuri de munca strainatate necalificati la ambalat bauturi alcoolice(bere, vin, vodca, etc) in Germania. Limba germana nu este obligatorie, se ofera salarii de la 1600 euro, cazare si transport organizat.

Detalii:

  • Contracte prin fortele de munca din strainatate, pe maxim 6 luni, cu posibilitate de prelungire
  • Plecari saptamanale!
  • Se pleaca cu contracte semnate in limba germana si romana, fara test covid!.
  • Cazare in apartamente maxim 2 persoane sau o persoana, in vile sau pensiuni.

Persoanele interesate de oferta noastra, ne pot contacta pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon  +40 745 479 262+40 746 692 857+40 727 642 281+40 726 844 681 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie. Pentru a putea vedea viitoarele oferte cu locuri de munca apasa aici!!!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe ro.jooble.ro pentru promovare

Personal necalificat pentru ambalat bauturi alcoolice 1600€/luna