Pentru a putea vedea viitoarele oferte cu locuri de munca apasa aici!!!

Se cauta personal necalificat pentru a lucra la fabrica de impachetat produse corporale în Luxemburg. Angajare cu contract de muncă semnat cu angajatorul din Luxemburg. Salariul este de 160 euro pe zi/8 ore lucrate, cu posibilitate de a efectua ore suplimentare.

Detalii:

  • Se câștigă începând cu 20 Euro pe oră net pe zi 160 Euro program 8 ore cu posibilitate de ore suplimentare.
  • Tichete de masă transport la locul de muncă și cazare sunt asigurate din partea firmei.
  • Să muncește la bandă la aranjare și împachetare produse.
  • Nu se cer limbi străine.
  • Candidații interesați trimiteți mesaj pe WhatsApp și cereți detalii.

Persoanele interesate de oferta noastra, ne pot contacta pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon 00352 20331988 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie. Pentru a putea vedea viitoarele oferte cu locuri de munca apasa aici!!!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe jobzz.ro pentru promovare

Personal necalificat pentru fabrica de produse corporale Luxemburg 4000€