Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Se cauta personal personal cu varsta intre 18- 45 de ani pentru capsat captuseala textila pe scaunele auto in Germania. Salariul este de 2150 euro/net . Angajatorul ofera cazare si mancare sau bani pentru mancare in fiecare zi lucratoare si transport organizat. Cunoasterea limbii germane nu este obligatorie dar constituie un avantaj,

Detalii:

  • cazarea si hrana este asigurata de angajator
  • transport asigurat de catre angajator
  • varsta maxima acceptata este de 45 de ani
  • se lucreaza cu contract de munca
  • limba nu este obligatorie dar constituie un avantaj

Persoanele interesate de oferta noastra, ne pot contacta pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon 0754628971, 0731595882 sau 0754765149 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Personal necalificat pentru fabrica de textile auto Germania 2150€ net