Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Se cauta personal pentru fabrica de bere Germania. Se lucreaza cu contract de munca. Salariul este cuprins intre 1600 si 1800 euro pe luna. Orele suplimentare sunt platite separat cu 12 euro/ora. Munca se desfasoara la banda. Cazarea este asigurata de catre angajator.

Detalii:

  • firma acreditata itm cu vechime de peste 10 ani
  • varsta acceptata este cuprinsa intre 18 si 58 de ani
  • ore suplimentare platite cu 12 euro
  • salariul este cuprins intre 1600 si 1800 euro pe luna
  • cazarea este asigurata
  • se ofera bani pentru hrana pentru fiecare zi lucratoare
  • oferta este valabila pentru persoanele din romania

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon 0746692857 ,0743331666 sau 0749514066 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe anoonturi.ro pentru promovare

Personal pentru ambalat/etichetat in fabrica de bere Germania