Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Se cauta personal necalificat pentru sortat de mere in Germania in orasele Frankfurt, Berlin sau Stuttgard . Program de munca min 40 de ore cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul net oferit este de 1600-1800eu/luna. Cazarea este asigurata de angajator! Se accepta femei, barbati sau cupluri cu varsta pana la 55 de ani. Se ofera transport organizat.

Detalii:

  • Munca consta in sortarea si ambalarea merelor
  • Salariul oferit este cuprins intre 1600 si 1800 euro
  • Se ofera posibilitatea de a presta ore suplimentare platite separat
  • Se accepta barbati, femei si cupluri cu varsta de pana la 55 ani
  • Cazarea este asigurata
  • Se lucreaza cu contract de munca

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon 0759356724 , 0759484715 , 0736022148, 0738443266, 0758471453 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie. Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe jobzz.ro pentru promovare.

Personal pentru sortat/ambalat mere Germania 1600-1800 euro