Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Locuri de munca la fabrica Olanda. Munca consta in pregătirea salatelor și cutiilor cu fructe. Salariul oferit este de 2150 euro lunar. Ca lucrător în producție, vei tăia, spăla și sorta toate legumele și fructele. Apoi, le vei ambala în cutii și vei verifica temeinic dacă produsul final menține un nivel înalt de calitate. După finalizarea tuturor sarcinilor, vei pregăti comenzile pentru expediere. Locație: Rijnsburg, Olanda. Cazarea si transportul la locul de munca sunt asigurate! Nu ai experiență în lucrul cu alimentele? Nu-ți face griji – vei începe cu un training intern, în timpul căruia vei învăța toate procesele!

Angajatorul oferă:

 • Tarif orar mare: 13.27 EURO brut +8.33% indemnizație de vacanță = 14.38 EURO
 • Contract de muncă temporar sub condițiile olandeze (ore de muncă garantate)
 • Oportunitatea de a cumpăra cutii cu alimente produse de Heemskerk pentru 1 EURO!
 • La fața locului – coordonatori disponibili la locul de muncă, gata să răspundă la întrebări și să te ajute să rezolvi toate problemele potențiale, de exemplu, schimbări de program
 • Atmosferă cu adevărat prietenoasă, managerul și angajații se cunosc unul pe altul după nume

Alte informații utile:

 • Cazarea la fața locului și transportul de la și către muncă sunt organizate – dacă ai nevoie!
 • Complet gratuit, oferim acces la aplicația myOTTO, Helpdesk 24/7, un program de loialitate și multe alte proiecte interesante pentru angajații noștri!
 • Munca se desfășoară de luni până duminică, în ture (05:45/07:00 la 15:30 și de la 15:40 până la sfârșitul producției, ceea ce îți oferă flexibilitate). Vei câștiga extra pentru serile, nopțile, weekendurile și orele suplimentare, iar după 6 săptămâni de muncă, vei avea oportunitatea de a obține un program fix.

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon 0744342994 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

 • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
 • apelati angajatorul mai tarziu
 • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe jobzz.ro pentru promovare

Pregătirea salatelor și cutiilor cu fructe în OLANDA la Heemskerk 2150€