Se cauta personal pentru a lucra la plantat si recoltat de zmeura in Spania, zona Huelva- El Rocio. Se accepta barbati, femei si cupluri. Program de 7 ore pe zi din care jumatate de ora pauza. Se asigura transport! Cazarea este gratuita.

Detalii:

  • Se oferă 47,36 € brut/zi, iar orele suplimentare se plătesc separat;
  • Program de lucru: 7 ore/zi, din care jumătate de oră pauză;
  • Transportul este asigurat de angajator și efectuat de firma Tabita Tour;
  • Contractul de muncă este între 2-7 luni și se realizează direct cu angajatorul spaniol (plecări imediate).

Persoanele interesate de oferta noastra, ne pot contacta pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon 0755151534 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Seviciu la plantat si recolat de zmeura Spania 2000€