Analizați cu atenție când vă hotărâți să aplicați folie pe autoturismul dumneavoastră, deoarece este necesar ca atât produsul montat cât și atelierul să fie autorizate RAR. Astfel este recomandată consultarea listei cu centrele agreate pe site-ul www.rarom.ro, pentru a evita eventualele sancțiuni aplicate pentru nerespectarea legilor în vigoare. 
Atelierul nostru face parte din cele 4 unități din municipiul Brașov, autorizate pentru aplicare folii pe geamurile autoturismelor și ale clădirilor. 
Produsele folosite sunt de înaltă calitate, marca Fusion, având inserție metalică pentru respingerea razelor UV și prevenirea decolorării și au o garanție comercială de 10 ani, respectiv 25 ani pentru foliile ceramice. 
În urma montajului în service AUTORIZAT a foliei pe geamurile autoturismului, se emite un certificat de conformitate și o autorizație.
Prețuri foarte avantajoase:
Ex: Dacia Logan berlină – laterale spate și lunetă 240 lei. 

Oraguard este o folie adeziva din PVC, polimerica, transparenta lucioasa, cu grosimea de 150 microni si grad mare de protectie UV. A fost creata special pentru aplicarea pe masini, in vederea protectiei acestora impotriva murdariei sau a pietricelelor care ataca vopseaua.

Oferim servicii de polish-are faruri și aplicare folie ORAGUARD pentru protecția în timp a acestora la prețuri avantajoase. Prețuri foarte avantajoase:
Ex: Dacia Logan berlină – polish ambele faruri+folie – 100 ron

Foliere triple, semnalizări, proiectoare – 70 ron

Curățare și igienizare tapițerie la prețuri începând cu 150 ron.

Contacteaza-ne pentru o programare!

Programări folie autorizată RAR 0726785643

Programări polish și folie de exterior 0747955898

Programări curățare interioară 0773838648

Facebook www.facebook.com/tintmaster

S.C.TintMaster SRL oferă următoarele servicii:
Etichetat pe: