https://www.facebook.com/groups/3297494063860423

 Acesta este link-ul de redirectionare catre grupul de pe facebook – https://www.facebook.com/groups/3297494063860423

Acesta este link-ul de redirectionare catre pagina noastra de facebook – https://www.facebook.com/serviciuromanesc

Persoanele interesate de ofertele postate de noi, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri la unul din numerele afisate in partea de jos a anuntului dar este important a se respecta intervalul orar ex. (sunati doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI)  De asemenea, aveti posibilitatea de a aplica pentru diferite anunturi completand formularul cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Va recomandam sa va alaturati grupului de facebook pentru a fi la curent cu toate anunturile! Apasa pentru mai multe detalii!