Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Se cauta personal calificat/necalificat pentru fabrica de asamblare scaune auto. Salariu incepe de la 1900 € (pe schimbul 1, schimbul 2 si 3 sunt mai bine platite!). Programul de munca este de 8 ore zilnic, 3 schimburi cu posibilitate de a efectua ore suplimentare. Cazarea este asigurata, 2 persoane in camera. Transport Romania- Germania asigurat din fiecare oras.

Detalii:

  • se începe de la 12.63 euro pe ora + 15€ net pe zi lucrătoare = net aproximativ 1900 €
  • se lucreaza in 3 schimburi, 8 ore zilnic
  • dupa 7 săptămâni lucrate o sa primiți 12.82€ pe ora + la fel cei 15€ net pe ziua lucrata
  • cazarea este asigurata, 2 persoane in camera
  • transport: Cel din România către Germania, îl organizam săptămânal miercurea și sambata
  • contract nemțesc, se lucrează curat, legal cu toate actele în regula . Vi se face anmeldung , asigurare de sănătate, conturi bancare dacă e nevoie etc

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon 0747798162 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovar

Angajari in fabrica de asamblare scaune auto 2500€