Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Se cauta personal, femei, barbati sau cupluri, disponibili pentru plecare imediata, pentru linii de impachetat produse din carne de pui si curcan(carne prajita) si salate. Limita de varsta este de la 18 la 52 de ani. Nu este necesara cunoastearea limbii. Se impacheteaza doar carne prajita nu se lucreaza cu carne cruda. Contractul de munca se face direct cu fabrica nu se lucreaza cu agentii intermediare. Program de lucru 8 ore pe zi de luni pana sambata in 2 sau 3 schimburi. Salariul este de 2000 euro. Cazarea si transportul sunt asigurate!

Detalii:

  • Salariul este in functie de turele lucrate: ~25%spor de noapte ~ concediu platit 24 zile pe an (2 zile/luna) ~ zile de sarbatoare platite ~ alocatie copil
  • Salariul difera intre 1700€-2000€
  • Oferim transport din tara cu plata la primul salariu (locuri limitate )!
  • Oferin cazare si transport contracost
  • Asistenta pentru intocmirea documentelor necesare pe teritoriul Germaniei – adresa -obtinere numar identificare -cont bancar -asigurare medicala -curs protectia muncii

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon +491744211079 sau wp 00491516868835 00491744211079 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Fabrica de ambalat si etichetat carne prajita si salate 2000€