Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Locuri de munca disponibile in ferme de animale din Germania. Salariul oferit este cuprins intre 1700 si 2000 euro net si poate creste in functie de disponibilitatea de a presta ore suplimentare platite cu 10 euro net. Cazarea si utilitatile sunt asigurate gratuit, cazarile sunt dotate cu absolut tot ce este nevoie pentru un trai decent. Transportul este asigurat iar plata acestuia se realizeaza din primul salariu daca nu exista posibilitatea achitarii inainte de plecare. Nu se percep taxe sau alte comisioane.

Detalii:

  • salariul este cuprins intre 1700 si 2000 euro net
  • orele suplimentare sunt platite separat-10 euro net
  • cazare asigurata gratuit
  • transport organizat asigurat si apoi se va retrage din primul salariu
  • nu se percep taxe si alte comisioane
  • se lucreaza cu contract de munca

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon 0773760075 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Locuri de munca in ferme de animale in Germania! (Vite, cai, porci.) 2000€

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *