Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Angajari de personal la fabrica de procesare tomate in Germania, Berlin. Se accepta barbati, femei si cupluri dornice de munca. Salariul oferit este de 1900 euro net. Se lucreaza cu contract de munca nemtesc. Programul de lucru este de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Se asigura transport si cazare gratuita! Cunoasterea limbii germane nu reprezinta un criteriu obligatoriu dar poate constitui un avantaj.

Detalii:

  • Salariul oferit este de 1900 euro net
  • Se ofera posibilitatea de a presta ore suplimentare platite separat
  • Program de lucru de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana
  • Nu este necesara cunoasterea limbii
  • Cazarea este asigurata
  • Se lucreaza cu contract de munca

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon 0754.771.737 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie. Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

  • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
  • apelati angajatorul mai tarziu
  • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe jobzz.ro pentru promovare.

Personal pentru fabrica de procesare Tomate Germania 1900 euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *