Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Fabrica de bere din Germania este in cautare de persoane apte si dornice de munca cu varsta cuprinsa intre 18 si 58 de ani. Salariul porneste de la 1600 euro, se ofera posibilitatea de a efectua ore suplimentare+bonusuri. Programul de lucru este de 8 ore zilnic, 5 zile pe saptamana. Transportul pana la cazare este asigurat. Veti beneficia de cazare in cele mai bune conditii, mancare sau bani de mancare.

Detalii:

 • – se accepta femei , barbati si cupluri pentru fabrica de bere in Germania (Hamburg, Frankfurt, Stuttgart)
  – se ambaleaza si eticheteaza
  – se lucreaza 8 ore , 5 zile pe saptamana,
  – salariul porneste de la 1600 de euro
  – se ofera posibilitatea de ore suplimentare
  – se ofera bonusuri
  – veti beneficia de cazare in cele mai bune conditii, mancare sau bani de mancare.
  – transport asigurat pana la cazare
  – de sarbatori se poate veni in tara

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon 0748501071, 0734581208 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie. Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

 • va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
 • apelati angajatorul mai tarziu
 • lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe anoonturi.ro pentru promovare.

Locuri de munca la fabrica de bere Germania 2 000 €