Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Firma angajează urgent muncitori calificați și necalificați pentru a lucra la depozit si ssetichetare produse, Se cere seriozitate si profesionalism. Salariul net / lună: 3000 €. Se ofera contract de muncă Norvegian, pe perioada nedeterminată. Programul de lucru este de 8 ore zilnic. Veti beneficia de bonuri de masa , pe langa salariu atractiv. Limba straina nu este obligatorie.

Detalii:

 • Salariul net / lună: 3000 €
 • Contract de muncă Norvegian, pe perioada nedeterminată ;
  Program de lucru 8 ore / zi ;
  Bonuri de masa ;
  Limba străină nu este obligatorie dar constituie un avantaj

Responsabilitati:

 • Etichetarea corecta a produselor ;
  Depozitarea produselor conform standardelor noastre ;
  Respectarea regulilor de siguranță în depozit ;
  Colaborare eficienta cu colegii din echipa;

Persoanele interesate de oferta, pot contacta angajatorul pentru informatii suplimentare si inscrieri numarul de telefon 0046790083479 (doar între orele 09:00 – 17:00 de LUNI pana VINERI) sau aplicati aici cu numele si prenumele dumneavoastra complet si numar telefon valabil, la care sa puteti fi contactati dupa aplicare, pentru a vi se da toate informatiile de care aveti nevoie.Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

 • – va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila
 • – apelati angajatorul mai tarziu
 • – lasati un mesaj

Atentie! Acest site are rol de promovare de locuri de munca din strainatate. Toate anunturile noastre sunt preluate de pe site-uri publice, nu ne apartin si nu suntem implicati in procesul de recrutare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in timpul procesului de angajare! Pentru mai multe anunturi cu locuri de munca apasati aici!

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112/ depuneti plangere la politie!

Articol preluat de pe olx.ro pentru promovare

Personal pentru depozit și etichetare produse , Norvegia 3000 net
Etichetat pe: