Lucratori in sere de capsuni din Olanda.

Munca – la plantat, recoltat, curatat si asezat plantele, rupt florile si alte munci generale in sera. Munca este disponibila pentru cupluri in special, munca doar in sera pe toata durata anului. Toate capsunile sunt cultivate suspendat la 1,25m inaltime, nu se lucreaza la sol.

Salariul – 1600-2000 E lunar (10,67 Euro brut/ora = 9,2 Euro net la ora). Salariul se vireaza pe card lunar. Sunteti angajat de ferma olandeza, nu de agentie.

Conditii:

  • Angajare cu program normal de munca. Contract ptr 12 luni, cu posibilitatea de prelungire. Concediul de odihna conform legislatiei olandeze.
  • Munca intr-un cadru foarte modern, folosind cele mai noi tehnologii
  • Cazarea – cate 2 persoane in camera, de la 70 euro/persoana pe saptamina, se retine din salariu.

Responsabilitati:

  • Rapiditate si dexteritate
  • Disponibilitatea de a invata rapid si de a lucra in echipa cand este cazul.

Alte informatii utile:

  • Bicicleta – uneori este necesar sa stii sa mergi pe bicicleta. Transportul cazare-munca si retur se poate face cu bicicleta (2-7 km). Angajatorul va pune la dispozitie bicicleta.
  • Transportul din Romania pina la locul de munca din Olanda il plateste fiecare lucrator la firma de transport cu care doreste sa calatoreasca. Noi nu facem transport persoane si nu platim transportul.

Pentru detalii ne puteți contacta prin telefon, SMS sau WhatsApp la 0740519339 sau puteti aplica aici

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Atentie! In cazul in care va simtiti in pericolul de a fi inselat de catre angajator nu oferiti sume de bani acestuia si sunati la numarul de urgente 112!

Articol preluat de olx.ro pentru promovare

Sere de capsuni Olanda 1600-2000€/luna
Etichetat pe: